WOK TO ENJOY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok to Enjoy. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 21:44 Eten zoals altijd lekker maar de bezorging elke keer 90+min heel jammer dit!
20 sep 2022 om 19:51 90 minuten wachten, verkeerde bestelling gekregen. Weer een uur wachten en een veel te kleine portie gekregen. Geen sorry voor het ongemak, geen korting, geen goedmakertje.helemaal niets. Zeer slechte service.
17 sep 2022 om 23:40 Best in town! Idem dito voor de Haerlemsche Snackbar. Altijd vers en lekker eten
13 sep 2022 om 22:43 Heerlijk eten!!
12 sep 2022 om 23:47 Top!!
11 sep 2022 om 19:18 Heerlijk eten en nog goed heet. 1ste keer en zeker niet de laatste
9 sep 2022 om 19:54 Eten is heerlijk en goed warm. Minpuntje is dat je de exacte bezorgtijd pas ziet als je besteld hebt en dan niet meer terug kan.
6 sep 2022 om 20:08 Alle groenten die ik had besteld zat er niet in! Was alleen noedels en kip, telefoon nummer gaat gelijk over naar de voicemail.
5 sep 2022 om 12:18 Ik heb al vaker besteld bij Wok to Enjoy en ben altijd tevreden! Bestelling kwam ietsjes later, maar ze hebben netjes gebeld en doorgegeven.
29 aug 2022 om 18:58 Jullie eten is buitenaards lekker beste wok van Nederland !
28 aug 2022 om 2:44 Super lekker echt genoten. duurde langer dan ik dacht.
28 aug 2022 om 0:01 Super slechte service. Van alles en nog wat vergeten en te lui om er wat aan te doen.